Thursday, June 16, 2011

REVIEW cite kl gangster

assalamualaikum korg.....

ok...sume badan hot xnak kalah kan???diam2 tgk je ok!=p
sebelum tido sempat lagi nak pdate kan??tadi sayer......pergir....tengorr...kl ganster....agak best la.....ok...memang best pun....

nak dibandingkan ngan konsi yang diwar2 kan best 2.....xbest pun.....naseb baek aq xtgk kat wayang.....download suda...naseb baek...naseb baek....

mael lambong kau!!!kan ngan ko2 sekali aq lambung!
yang bestnye sbb ade zizan...hahahahaha....lawak2....kunun abang long fadil tp penakot.....


part ni aq rase lau kene suro pilih,aq xtawu nak pilih yang mane 1!!awww!!hahahahaha:-DDDD

sinopsis:malek(aaron aziz) baru lepas kluar dari penjara selama 5 tahun disebabkan rompakan bersenjata yang mane dia ditikam dr belakng oleh shark(syamsul yusof)..die da bertaubat nak jadi baek tp shark takot kedudukan die sebagai ganster besar tergugat dengan adanya kehadiran malek.lebih parah apabila adek malek,Jai(adi ptra)berpihak kepada shark setelah ditabur dengan wang ringgit.a

macammana dengan niat malek untuk lari dari dunia hitam 2??tgkla sendiri...tp...filem arahan syamsul yusof nyata terBAEKK!!soul...soul..soul...


ketiak masemmm???what to do....=p

p/s:korang tgkla...best...xtipu.....bole gelak2 ag...aq suke!!hehe....jom tgk...:-D

2 comments:

nas said...

teringin nak tongok wayang
tp xde geng la nk g sana
wat masa ni baru pena 4x je g wayang
hu3....
xpe.. tunggu kwn download je.. hehehehe

Arshieda Nabila said...

eh....xde geng???hehe....bole kate tiap minggu tgk wayang....ari rabu je la...jgn membazir sgt...hehe.....da housemate pun kaki wayang...>.<